Pillow Car

Přinášíme příjemnou změnu do pojištění vašeho vozidla, ať již jde o osobní auto, motorku, vozík či obytný přívěs. Polštářové pojištění myslí za vás na problémy, kterou mohou na silnici nastat. A že to je pravda, to dokazuje následujících 10 výhod. A bezva cena je samozřejmě součástí vyladěného pojištění.

1. Nabídka na pár kliknutí

Neuvěřitelně jsme zjednodušili uzavření pojištění. Z pohodlí od svého počítače zjistíte cenu a nikdo tak na vás nebude tlačit. Sami si zvolíte, co vše chcete mít pojištěno a díky tomu ušetříte peníze za nepotřebné části pojištění.

2. Konečně bez kliček a háčků

Tradičním podmínkám pojištění běžný člověk bez právního vzdělání těžko rozumí. I tak jednoduchý produkt, jako je pojištění vozidel, může mít podmínky na 50 stran. S Pillow nebudete věřit vlastním očím – podmínky pojištění se vešly na pouhých 7 stran a smlouva na jedinou.

3. Cenu auta nemusíte hádat

Obyčejné pojištění pro osobní auto po vás bude chtít vědět jeho aktuální cenu. A když ji určíte špatně, nesete za chybu odpovědnost a obyčejná pojišťovna vám může z tohoto důvodu snížit vyplacené peníze při škodě. S Pillow je to úplně obráceně: na cenu auta se neptáme a určení jeho ceny bereme na naši odpovědnost. Nemůžete udělat chybu, a to je fajn.

Spočítat cenu

4. Pojištění skel bez omezení

Nejčastější původce škody na pojištěném autě? Přece kamínek, který rozbije čelní sklo. Kamínku je jedno, na jaký limit máte sklo pojištěno a zda budete muset doplácet ze svého. A proto nabízíme bezlimitní pojištění skel, cenu opravy nebo výměny hradíme komplet. A to šetří hodně peněz.

5. Dvojnásobný limit za cenu základního

Povinné ručení s limitem pouze 35 miliónů nestačí. Škody na zdraví třeba za padesát miliónů se stávají a pokud není částka dostatečná, pak vše může skončit i exekucí. I proto aktuálně nabízíme limit 70 miliónů za cenu základního limitu 35 miliónů.

6. Aby spoluúčast nebolela

Spoluúčast nemá nikdo rád, je to ta část škody na vašem vozidle, kterou musíte zaplatit sami. V Pillow nenajdete nefér rostoucí spoluúčast, kdy čím větší škoda, tím větší platba od vás. Vždy platí jen jedna částka uvedená ve smlouvě, a navíc pro střet se zvířetem, přírodní událost jako jsou kroupy nebo pro krádež vozidla je spoluúčast nulová. A to znamená, že při škodě nedoplácíte ani korunu.

Chci férovou spoluúčast

7. Poplatky? Nevedeme!

I u pojištění vozidel mají tradiční pojišťovny sazebníky poplatků. Nejčastější položkou je poplatek za upomínku při nezaplacené platbě. U nás žádné poplatky nenajdete, ani za upomínku ani za jiný úkon nebo požadavek. Svět bez poplatků je mnohem příjemnější, nemyslíte?

8. Ušetřit je snadné

Nabízíme nejvýhodnější pojištění pro 2 milióny osobních vozidel. Jak si můžeme být tak jisti? V ceně totiž zohledňujeme i to, jak moc s autem jezdíte. A ten, kdo jezdí málo (zhruba o 12 tisíc kilometrů za rok) od nás dostává výrazně nižší cenu. Auto, které není na silnici, totiž nemůže nabourat. To přece ví každý.

9. Myslíme na kunu i na lasičku

Tuhle vychytávku ocenilo již hodně řidičů. Součástí polštáře Střet se zvířaty je nejen pojištění nárazu do srnky či prasete, ale také situace, kdy si kuna udělá z vašeho zaparkovaného domu nový domov a rozkouše při tom několik kabelů v prostoru motoru.

10. Asistence bez finančního limitu

Nejbolavější místo tradičních pojistek? Zaplacený odtah jen do finančního limitu, ze kterého inflace každý rok ukusuje více a více. Proto u nás pro odtah žádný limit v korunách nenajdete. Buď je férově stanoven přímo v kilometrech nebo odtah hradíme po celém Česku. Klidně z Aše až do Znojma.

Chci nabídku Pillow