Složité a nesrozumitelné pojistky jsou díky Pillow minulostí, a to se týká i pojištění majetku pro váš byt či dům. Vybrali jsme deset výhod, které naši klienti nejčastěji chválí a kvůli kterým si vybrali polštářové pojištění pro ochranu svého domova.

A že naše pojištění majetku získalo první místo v soutěži Nejlepší pojišťovna? Jsme moc rádi, ale větší radost máme z toho, že se již staráme o více než 120 tisíc klientů. Děkujeme!

1. Jednoduše na pár kliknutí

Neuvěřitelně jsme zjednodušili uzavření pojištění. Nemusíte nikam chodit, nikdo na vás nebude tlačit a nutit vás do nevýhodné smlouvy. Sami v počítači zadáte několik základních informací o vašem bydlení a ihned pod zadanými údaji zjistíte svou cenu.

2. Konečně bez kliček a háčků

Tradičním podmínkám pojištění běžný člověk bez právního vzdělání těžko rozumí. S Pillow budete překvapeni, jak srozumitelné a krátké mohou podmínky být. Na žádné nesmyslné kličky a absurdní povinnosti místo nezbylo. Neuvěříte, že podmínky pojištění se vešly na pouhých 12 stran a smlouva na jedinou.

3. Pomůžeme se stanovením částky

Jakmile zadáte základní informace o vašem bydlení, chytrý výpočet doporučí pojistnou částku. Ale tím to nekončí. Pokud dáte na naše doporučení, garantujeme vám, že nebudeme snižovat vyplacené peníze z důvodu podpojištění. A máte o další starost méně.

Spočítat cenu

4. Pohlídáme inflaci za vás

Běžné pojištění po čase zastará, to naše je pořád jako nové. Jak je to možné? Neustále sledujeme inflaci a každý rok navýšíme pojistné částky tak, aby stále odpovídaly novým cenám. Není to paráda?

5. Spoluúčast při pojistné události

U tradičního pojištění je normální, že tzv. spoluúčast (část škody, kterou platíte sami), naúčtuje pojišťovna dvakrát. Jednou za pojištění budovy a podruhé za pojištění domácnosti. U nás je to jinak, spoluúčast je pouze jedna pro jednu událost. A pokud chcete, abychom za vás zaplatili vždy celou škodu, stačí si zvolit nulovou spoluúčast. I to umíme.

6. Poplatky? Nevedeme!

I u pojištění majetku mají tradiční pojišťovny sazebníky poplatků. Nejčastější položkou je poplatek za upomínku při nezaplacené platbě. U nás žádné poplatky nenajdete, ani za upomínku ani za jiný úkon nebo požadavek. Svět bez poplatků je mnohem příjemnější, nemyslíte?

Chci pojistku bez poplatků

7. Pojištění věcí mimo domov

Polštářové pojištění vám umožňuje na jedno kliknutí pojistit věci nejen na vaší adrese, ale také mimo ni. Polštář myslí třeba na ukradený kabát v restauraci nebo zavazadla v autě. A samozřejmě pro milovníky sportu zahrnuje i krádež lyží nebo snowboardů odložených ve stojanu během pauzy na oběd při lyžování.

8. Navrtaná trubka ve zdi? Pojištěno.

Za chyby se platí. S naším pojištěním to ale budeme my, kdo uhradí náklady na poškození rozvodů vody, plynu nebo elektřiny. Pro domácí kutily nepostradatelná věc obsažená již v základu. Takže: kam jsi to miláčku chtěla pověsit tu naši společnou fotografii? 🙂

9. Pojistka na blbost. Evropská.

Když už jsme u těch chyb a chybiček. Volitelnou součástí pojištění majetku je i pojistka na blbost. Levnější pro Česko a naducaná pro Evropu. Bude se hodit, když třeba někoho omylem srazíte na sjezdovce nebo při in-line bruslení. Vztahuje se na všechny členy domácnosti, tedy i děti, partnera a vaše zvířecí mazlíčky. A když jako cyklista či chodec způsobíte dopravní nehodu, automaticky navyšujeme krytí na dvojnásobek.

10. Řemeslník na telefonu

Pomoc v nouzi nemůže scházet. Jakmile dojde k havarijnímu stavu, který vyžaduje bezodkladné řešení, pošleme vám na pomoc dle typu „katastrofy“ instalatéra, topenáře, plynaře, zámečníka, pokrývače, sklenáře, elektrikáře nebo kominíka. A kdyby bylo nejhůř a váš domov se stal neobyvatelným, zaplatíme náhradní ubytování a postaráme se i o uskladnění vašeho majetku. Do doby, než se vše vrátí do pořádku.

Chci nabídku Pillow