Pillow megafon

Další důkaz úspěchu českých odborníků je zde. Na konci listopadu proběhla velká třídenní mezinárodní konference FinVision pořádaná společností FintechOS. První den byl věnovaný bankám, druhý pojišťovnám a třetí obecně inovacím. Nemohli jsme si takovou událost nechat ujít a tak jsme v roli diváků zasedli před obrazovky počítačů a čekali inspiraci.

Hned první blok druhého dne byl věnovaný příkladům světových společností, které dokážou využít nové technologie a svým klientům přinést i v tak nudném oboru jako je pojišťovnictví něco nového. Připravili jsme si tužky a papíry, abychom si zapsali jména těch nejzajímavějších a nejinovativnějších společností a nevěřili vlastním očím 👁👁

Překvapení!

Přiznáme, že to jsme nečekali. Hned první snímek nám udělal obrovskou radost. Na monitoru se totiž objevilo logo nejmladší české pojišťovny.

FinVision

A proč právě Pillow? Podle přednášejícího Marcina Warszewskiho je perfektním příkladem využití technologií ve prospěch klientů. Díky ceně dle ujetých kilometrů mohou konečně lidé s podprůměrným nájezdem ušetřit. To sice už umí více pojišťoven ve světě, ale jen málokterá se obejde bez sledovacího zařízení namontovaného v autě. V Pillow stačí jednou ročně vyfotit tachometr pomocí geniálně snadné mobilní aplikace.

Pokud vás zajímají další novinky ze světa chytrého bankovnictví a férového pojištění, můžete na záznam jednotlivých přednášek mrknout zde: finvision.fintechos.com. A nezapomeňte si i spočítat cenu a získat všechny výhody Pillow pojištění pro vaše vozidlo.

Nezávazná kalkulace Pillow