Tachometr

Při počítání ceny pojištění vozidla bere Pillow pojišťovna v úvahu také roční nájezd. To je skvělá zpráva pro nízkonájezdové řidiče, kteří s Pillow ušetří. Nejen v době koronaviru se ukázalo, jak je vracení peněz za neprojeté kilometry užitečné, když znenadání najezdíte méně, než jste čekali. Nejen proto Pillow vyhrála první místo v soutěži Zlatá Koruna!

Většina řidičů nemá s odhadem svého ročního nájezdu problém. Pro ten zbytek má Ministerstvo dopravy řešení– stránku kontrolatachometru.cz. Na ní zadáním VINu (najdete ho na malém techničáku) zjistíte hodnoty tachometru naměřené během STK několik let do minulosti.

Kontrolatachometru.cz

Příklad hodnot tachometru pro konkrétní vozidlo (web www.kontrolatachometru.cz)

I pokud jste poslední dobou vyměnili auto za nové, stále se můžete pomocí VINu podívat, kolik jste s tím starým jezdívali a podle toho svůj současný nájezd odhadnout. Získáte tak představu, kolik ročně najezdíte. A pokud je to méně než 12 000 km, určitě si zasloužíte platit za pojištění méně. Kolik s Pillow ušetříte zjistíte během minuty v naší kalkulačce. A co uděláte s ušetřenými penězi je jen a jen na Vás 🙂

Spočítat úsporu na pojištění