Banku už v mobilu máte. A nyní si k ní můžete přidat i svou pojišťovnu. Tedy za předpokladu, že jste si vybrali Pillow. Rozhodli jsme se, že nebudeme vyhazovat peníze za zbytečné a drahé pobočky ve vybraných městech a místo nich “postavíme” pro každého digitální pobočku do každého chytrého telefonu.

Pro Apple i Android

Pillow aplikaci najdete ve svém obchodě s aplikacemi. Základní funkce umí hned po stažení (kontakty, vyfocení kilometrů a vozidla), ale nejvíc si ji vychutnáte po přihlášení. Stačí zadat pár údajů a hned máte celou pojišťovnu pod palcem. První přihlášení zabere minutu až dvě. Každé další díky otisku prstu nebo snímku tváře jen okamžik.

Odtahový vůz na jedno kliknutí 

V nouzi poznáš přítele, v našem případě kamarádskou aplikaci. Nemusíte si pamatovat ani do telefonu ukládat číslo na Pillow asistenční službu. Aplikace ji zná  a nikdy nezapomene. A kdyby se číslo změnilo, sama se naučí nové a vy si toho ani nevšimnete. Součástí mobilní aplikace jsou i další kontakty a vše zafunguje i když budete bez připojeni k internetu.

  • Asistenční služba (odtah, vyproštění, …)
  • Nahlášení nové škody
  • Klientské centrum (dotazy, změny pojištění, …)
  • Sjednáni nového pojištění po telefonu

Nafocení tachometru i celého vozidla

Pojištění s cenou dle ujetých kilometrů šetří našim klientům peníze. A mobilní aplikace zase čas. Vyfotit a odeslat do pojišťovny stav ujetých kilometrů je záležitostí několika sekund. A pokud jste se do aplikace přihlásili, je vše ještě rychlejší. Nemusíte vyplňovat poznávací značku vozidla, ale jen stav tachometru.

Pokud kromě povinného ručení uzavřete i havarijní pojištění, aplikace vám ukáže z jakého úhlu nafotit vozidlo, zkontroluje, že je vše vyplněno a odešle fotografie do pojišťovny. Tím vám ušetří i několik hodin strávených cestou na prohlídkové místo a zase zpátky.

Přehled všech smluv a plateb

Ještě nikdy nebylo pojištění tak přehledné. Všechny smlouvy máte v aplikaci pod palcem stejně jako korespondenci k nim. Pojistka, dopis k výročí smlouvy, výzvu k nafocení kilometrů, atd. Věřili byste, že prý dříve existovali šanony na papírové dokumenty? 🙂

O naprostý pořádek v platbách se stará unikátní Pillow peněženka, u žádné jiné pojišťovny ji nenajdete. Na jednom místě vidíte všechny peníze, které jset poslali do pojišťovny a kolik z nich se použilo na úhradu pojištění. Pokud něco zbývá, vidíte přesnou hodnotu přeplatku.. Naopak, pokud něco schází, je zobrazen nedoplatek. Vždy za všechny smlouvy najednou, nemusíte sami nic bokem sčítat na kalkulačce.