Srdce

Pillow pojišťovna představuje nové pojištění úrazu a nemoci, které mění pohled na tradiční pojištění osob. Přináší neuvěřitelně jednoduché podmínky pojištění bez skrytých kliček a háčků, nejvýhodnější cenu pro lidi se zdravým životním stylem a možnost kdykoliv si spočítat cenu za 1 minutu on-line z pohodlí svého domova.

Srozumitelně, bez poplatků, bez investování

Tradiční produkty pojištění osob mají dlouhé a pro průměrného spotřebitele nesrozumitelné podmínky, výjimkou nejsou 100 a více stránkové dokumenty. Pro běžného klienta, ale i poradce, je nemožné vše přečíst a pochopit. „Pillow pojišťovna radikálně zjednodušila všechny potřebné dokumenty. Pojistná smlouva je na jedinou stranu a samotné podmínky jsme zkrátili 10x proti tradiční konkurenci“ prozrazuje Jakub Strnad, vizionář a zakladatel Pillow pojišťovny. A dodává: „Základními hodnotami Pillow je férovost a jednoduchost. Tyto hodnoty najdete v každém polštářovém pojištění, včetně podílu na zisku pro všechny klienty beze škod, který k Pillow již neodmyslitelně patří.

Pojištění neobsahuje žádnou kapitálovou či investiční složku, pro tvorbu úspor jsou na trhu mnohem výhodnější produkty než pojištění. Klienti v pojištění nenajdou žádný sazebník poplatků, vše je započteno v pravidelné platbě a klient tak nikdy není překvapen dalším výdajem.

Digitálně a ihned, bez omezení

Zatímco možnost spočítat si cenu pojištění vozidla on-line nabízí většina pojišťoven, pojištění osob je skutečnou Popelkou. Pouze tři pojišťovny do této doby nabídly možnost uzavřít rizikové pojištění osob na dálku, a navíc s omezeními ve formě neúplného rozsahu pojištění nebo omezení na několik balíčků.

Pillow pojištění úrazu a nemoci je tak prvním pojištěním, které každému zájemci spočítá cenu pro libovolnou kombinaci pojištění pro případ invalidity, pracovní neschopnosti, závažných onemocnění, trvalých následků úrazu, zlomenin a dalších situací. „Součástí kalkulace je i chytrý algoritmus, který na základě zadaných informací doporučí optimální nastavení pojištění“ popisuje Martin Podávka, spoluzakladatel Pillow pojišťovny. Výpočet vezme v úvahu výdaje klienta, spočítá předpokládané dávky od státu jako je invalidní a pozůstalostní důchod či nemocenská a okamžitě navrhne doporučenou částku.

Nejnižší cena pro aktivní a zdravé lidi

V pojištění vozidel Pillow zohledňuje i počet najetých kilometrů. Dobrý řidič s nízkým nájezdem tak zaplatí ještě méně než dobrý řidič s větším nájezdem kilometrů. Podobně férový přístup zvolila Pillow i v pojištění pro lidi. „Naši nejnižší cenu získávají nekuřáci. A pokud mají navíc svou váhu pod kontrolou, platí až o polovinu méně než lidé, kteří se o své zdraví nestarají,“ prozrazuje způsob výpočtu ceny Marcel Beno, matematický a procesní mág Pillow pojišťovny.

Výhodou je, že pro získání nejlepší ceny není třeba s pojišťovnou sdílet informace např. o uběhnutých kilometrech. Pillow se současně rozhodla zatočit s tradičním nešvarem v pojištění „Kup si víc a dostaneš slevu, my v Pillow věříme, že nárok na nejlepší cenu má každý, i ten, kdo si přeje chránit i před jediným rizikem.“ dodává Marcel Beno.