Hodnocení Pillow

Zájem majitelů aut o Pillow pojištění vozidel stále roste a na začátku září pojišťovna překonala další rekord. Počet pojištěných vozidla překonal kulatou hranici 50 000. Je pojištění vhodné i pro Vás? Na tuto otázku jednoduše odpoví nová recenze Pillow pojištění. Přináší 7 základních výhod a 3 omezení podle kterých se snadno rozhodnete.

Recenze Pillow se poprvé objevila v dubnu 2021, přečíst si ji můžete zde. Obsah aktuální recenze Pillow pojištění vozidel:

  1. 👍 Nejnižší cena do 12 000 kilometrů
  2. 👍 Bezlimitní skla
  3. 👍 Havarijní pojištění bez podpojištění
  4. 👍 Digitální prohlídka pomocí aplikace
  5. 👍 Stavebnice pro každé přání
  6. 👍 Spoluúčast fixní nebo nulová
  7. 👍 Nejjednodušší podmínky s minimem výluk
  8. ❗ Vozidla s nadprůměrným nájezdem
  9. ❗ Flotilové pojištění
  10. ❗ Klienti bez e-mailu a telefonu

1. 👍 Nejnižší cena do 12 000 km

Jak už to bývá, o peníze jde až na prvním místě. Pillow je jednou ze dvou pojišťoven, která cenově zvýhodňují vozy s podprůměrem nájezdem. A zároveň jediná, která klientům na kilometr přesně pošle vyúčtování ujetých kilometrů. Pokud najedete méně, dostanete peníze za neujeté kilometry zpět.

Dle aktuálních odhadů jezdí v Česku 2 milióny osobních vozidel s nájezdem do 12 000 km ročně a z nich pouze 500 tisíc má pojištění dle kilometrů. Zbylých 1,5 miliónu nevyužívá slevu za nízký nájezd a platí tak zbytečně mnoho za povinné ručení i havarijní pojištění. Není to i váš případ?

2. 👍 Bezlimitní skla

S Pillow je každé pojištění skla bezlimitní a zahrnuje čelní, boční, zadní a střešní sklo včetně panoramatické střechy. Bezlimitní znamená velkou výhodu: majitel nemusí volit žádný limit a má tak jistotu, že nebude muset doplácet  při nedostatečném limitu peníze ze svého.

A co je sympatické: cena polštáře také závisí na projetých kilometrech. Nízkonájezdová vozidla tak získávají rekordně nízkou cenu pojištění skel. A tak to má být – auto , které není na silnici, není ohroženo odlétnutým kamínkem.

3. 👍 Havarijní pojištění bez podpojištění

Pouze dvě pojišťovny v Česku berou určení obvyklé ceny osobního auta na vlastní odpovědnost a díky tomu nemohou a ani neaplikují tzv. podpojištění. Pillow je jednou z nich. Související výhodou je přepočet ceny pojištění na výročí. Polštář Krádež vozidla, který kryje totální škodu, automaticky snižuje v průběhu pojištění svou cenu podle poklesu obvyklé ceny vozu.

Spočítat cenu Pillow pojištění

4. 👍 Digitální prohlídka pomocí aplikace

Když už je řeč o havarijním pojištění, je třeba věnovat pozornost vstupní prohlídce. V případě Pillow se vždy jedná o samoprohlídku pomocí mobilní aplikace. Klient si stáhne do telefonu aplikaci Pillow a ta postupně provádí jednotlivými snímky vozidla. Nafocené snímky lze odeslat ihned nebo až v okamžiku, kdy bude uživatel na Wi-Fi.

5. 👍 Stavebnice pro každé přání

Pouze dvě pojišťovny v Česku nabízejí 100 % stavebnici pojištění. V jejich produktech nenajdete žádné pevně dané balíčky, ale vše si můžete nastavit přesně dle svých potřeb. Místo nevhodného balíčku púevně stanoveného pojišťovnou  si nejlepší pojištěn pro své auto sestavíte sami z polštářů Dopravní nehoda, Střet se zvířetem, Krádež vozidla, Vandalismus a Přírodní událost. Jednotlivé polštáře lze libovolně kombinovat a nikdy tak nezaplatíte za povinné věci, které jste nechtěli.

6. 👍 Spoluúčast fixní nebo nulová

Žádný z „havarijních“ polštářů nemá procentní spoluúčast. Ta je nevýhodná, protože znamená jediné – čím vyšší škoda, tím více musíte doplatit z vlastní kapsy. Pillow umožňuje volbu spoluúčasti 5, 10 nebo 20 tisíc Kč a u tří polštářů (Střet se zvířetem, Přírodní událost, Krádež vozidla) je spoluúčast vždy nulová. Jedná se o velkou výhodu oproti pojistkám od tradičních pojišťoven.

Spočítat cenu Pillow pojištění

7. 👍 Nejjednodušší podmínky s minimem výluk

Naprosté prvenství patří Pillow v jednoduchosti podmínek. Pojistná smlouva je na jedinou stranu a podmínky pojištění jsou na 7 stran. Navíc je třeba připočítat i 3 strany tzv. klientské smlouvy, která obsahuje obecné věci ke všem druhům pojištění. Vše na 11 stranách je laťka, kterou jiné pojišťovny velmi těžko v dalších letech překonají.

Prvních 7 bodů byly výhody. Důležité je ale znát i omezení pojištění, a tedy skupiny klientů, pro které není pojišt ění vhodné. Jde o následující segmenty.

8. ❗ Vozidla s nadprůměrným nájezdem

Matematika je jednoduchá. Pokud je nižší cena za nižší nájezd, musí být vyšší cena za vyšší nájezd. Zejména v případě vozidel podnikatelů, která jsou stále v provozu a ročně najedou více než 25 000 kilometrů je téměř jisté, že cena Pillow bude vyšší. jednoduše si zkontrolujte vaši cenu na webu www.pillow.cz.

9. ❗ Flotilové pojištění

Pillow pojištění je určené pro běžné klienty, neexistuje žádná varianta pro firmy s mnoha vozidly. Pokud jste majitelem společnosti s více jak 5 vozidly, budete muset zkusit tradiční pojišťovnu.

10. ❗ Klienti bez e-mailu a telefonu

Pillow je plně digitální pojišťovnou, se svými klienty komunikuje pouze elektronicky. Díky tomu nabízí cenově efektivní službu, zároveň ale nelze pojištění uzavřít pokud nemáte e-mail nebo mobilní telefon. V takovém případě se musíte obrátit na nabídku tradičních pojišťoven.

Recenze Pillow: aktuální akce

Pojišťovna v současné době nabízí akční slevu 20 %. Sleva se vztahuje na povinné ručení, havarijní pojištění a také na pojištění skel, zavazadel i úrazu. Důležité: sleva platí po celou dobu trvání pojištění. Cenu se započítanou slevou lze zjistit v on-line kalkulačce na webu www.pillow.cz

Získat slevu 20 %